Hur kan ni synas?

Vi lever i ett stressat konsumtionssamhälle där alla vill sälja. Alla letar ständigt efter nya kanaler och nya metoder för att nå genom bruset och nå sina potentiella kunder. Vi tror att det bästa sättet att nå igenom är att visa uppskattning för sina kunder. Att bjuda på en kopp kaffe får folk att stanna upp ett tag och faktiskt lyssna till ert budskap.

Ert budskap når kunden två vägar. Först och främst genom att branda all utrustning. Vi kan enkelt branda kafferyggsäcken enligt er grafiska profil. Det går också utmärkt att komplettera med brandade flaggor, muggar, stora segel och profilkläder.

Hur går det till?

Till att börja med vill vi prata om era behov. Inga företag är desamma och det är viktigt att vi får ut ert budskap på rätt sätt.

Vi brygger ett smakrikt, ekologiskt och fairtrademärkt kaffe som vi med glatt humör serverar till era kunder med hjälp av den mobila kafferyggsäcken. Må det vara på ert event, kontor eller annan plats där era behov finns.

Kaffe är ingen begränsning! Vi kan leverera varm choklad, saft, glögg eller annan dryck. Utöver dryck kan vi också serevera eller dela ut exempelvis tidningar, kakor eller choklad.

Branding

Branding är viktig för att era kunder tydligt ska se vem det är som bjuder på kaffet. Ni skickar er grafik till oss och vi ordnar allt som har med tryck att göra. Grunden är att branda kafferyggsäcken men vi kan även branda till exempel muggar, kläder, flaggor och större så kallade "segel" för säckarna.

Case

TRAFIK I MÄLARDALEN (TIM)

TiM är ett samarbete mellan SJ och lokaltrafiksbolagen i flera län. Tidigt vissa morgnar vill de möta sina resenärer med kaffe och den senaste utgåvan av sin tidning. CoffeeCow möter dessa resenärer med med två till fyra servitörer per ort. För att tydligt visa att vi representerar TiM använder vi tröjor, vepor, toppsegel och bord som har brandats med TiM:s logga.

Promotion

Det handlar inte bara om kaffe. Det handlar om att skapa good-will och att synas där kunderna finns. Marknadsför er med CoffeeCow!

Catering

Behöver ni en leverans av kaffe? Vi brygger ett gott, ekologiskt och fairtrademärkt kaffe som levereras till ert kontor eller event.

Uthyrning

Vill ni servera kaffet själva? Då finns det möjlighet att hyra kafferyggsäck och annan utrustning. Allt kan fortfarande brandas enligt ert varumärke.

Festival

Har ni en stor festival och vill nå ut till alla besökare? Med CoffeeCows bärbara kaffe kan ni nå alla kaffesugna festivaldeltagare!