Hyr kafferyggsäckar

Hos oss finns det möjlighet att hyra fullt brandade kafferyggsäckar. Ni väljer hur mycket ni vill göra själva och hur mycket ni vill att vi ordnar med. Vi kan både koka kaffet i stora volymer och leverera utrustningen till er. Men ni kan också välja att själva ordna med kaffet och hämta utrustningen på vårt kontor på Djurgården i Stockholm.

Branding

Branding är viktig för att era kunder tydligt ska se vem det är som bjuder på kaffet - oavsett om ni hyr kafferyggsäckar eller om vi gör jobbet. Ni skickar er grafik till oss och vi ordnar allt som har med tryck att göra. Grunden är att branda kafferyggsäcken men vi kan även branda till exemepl muggar, kläder, flaggor och större såkallade "segel" för säckarna.

Kaffekossa

H 43 cm, B 37 cm, D 21 cm
Volym 10 l
Värmehållning 4-6 h

Kopphållare

Rymmer 100 st standard-koppar. Max diameter på kopp - 8 cm.

Koppar

Liten, Standard, Stor kopp
Volym 1, 2, 3 dl
50, 100, 50 st i varje rör
Miljövänligt papper

Sockerväska

H 20 cm B 25 cm
För socker, pengar och flyers

Mjölkhållare

Vi rekommenderar 1-liters standardmjölkförpackning som passar våra mjölkhållare

Promotion

Det handlar inte bara om kaffe. Det handlar om att skapa good-will och att synas där kunderna finns. Marknadsför er med CoffeeCow!

Catering

Behöver ni en leverans av kaffe? Vi brygger ett gott, ekologiskt och fairtrademärkt kaffe som levereras till ert kontor eller event.

Uthyrning

Vill ni servera kaffet själva? Då finns det möjlighet att hyra kafferyggsäck och annan utrustning. Allt kan fortfarande brandas enligt ert varumärke.

Festival

Har ni en stor festival och vill nå ut till alla besökare? Med CoffeeCows bärbara kaffe kan ni nå alla kaffesugna festivaldeltagare!