Festival

Kaffe är en självklarhet på alla festivaler! Att nå alla besökare är dock inte lika självklart. Med mobil servering kommer kaffet till festivalbesökarna istället för tvärt om.

Hur går det till?

Ingen festival är densamma och det finns ingen självklar bild för vad som funkar bäst för just er festival. Låt oss prata och gemensamt hitta den perfekta lösningen för just er festival.

Case

Roskildefestivalen

CoffeeCow har funnits på Roskildefestivalen sedan 2003. Idag är kossorna med kaffe på ryggen ett självklart inslag. Som mest har 77 av våra servitörer spatserat på området och spridit kaffe till besökarna.

Promotion

Det handlar inte bara om kaffe. Det handlar om att skapa good-will och att synas där kunderna finns. Marknadsför er med CoffeeCow!

Catering

Behöver ni en leverans av kaffe? Vi brygger ett gott, ekologiskt och fairtrademärkt kaffe som levereras till ert kontor eller event.

Uthyrning

Vill ni servera kaffet själva? Då finns det möjlighet att hyra kafferyggsäck och annan utrustning. Allt kan fortfarande brandas enligt ert varumärke.

Festival

Har ni en stor festival och vill nå ut till alla besökare? Med CoffeeCows bärbara kaffe kan ni nå alla kaffesugna festivaldeltagare!