08 - 667 50 40

Kaffecatering

Vill ni ha kaffe till ert event? Eller kanske servering till er personal? CoffeeCow hjälper er med kaffecatering! Vi kan snabbt och smidigt leverera stora mängder kaffe och tillbehör dit ni behöver det. Kaffet kan serveras med cantiner, kafferyggsäckar eller båda beroende på vad som passar er.

Hur går det till?

Vi levererar efter era behov. CoffeeCow kan leverera kaffecatering från tio till flera hundra liter kaffe dit ni finns. Självklart kan vi även ordna med mjölk, socker, koppar och allt annat som hör till kaffe. Vi kan till och med ordna serveringspersonal!

Promotion

Det handlar inte bara om kaffe. Det handlar om att skapa good-will och att synas där kunderna finns. Marknadsför er med CoffeeCow!

Catering

Behöver ni en leverans av kaffe? Vi brygger ett gott, ekologiskt och fairtrademärkt kaffe som levereras till ert kontor eller event.

Uthyrning

Vill ni servera kaffet själva? Då finns det möjlighet att hyra kafferyggsäck och annan utrustning. Allt kan fortfarande brandas enligt ert varumärke.

Festival

Har ni en stor festival och vill nå ut till alla besökare? Med CoffeeCows bärbara kaffe kan ni nå alla kaffesugna festivaldeltagare!